ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ανεξάρτητος στο πλευρό της Ντόρας ο Κώστας Κιλτίδης



Λίγες ώρες πριν συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και η σύσταση προανακριτικής, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης καταθέτει δήλωση ανεξαρτητοποίησής του.
Ο Κιλτίδης, που είναι στενός πολιτικός φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Θυμίζουμε ότι ο Κιλτίδης είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Κοντό όταν αυτός τον είχε «καρφώσει» σε επιστολή του προς την Εξεταστική. Ο Κοντός ανέφερε ότι το θέμα του Βατοπεδίου,χειριζόταν αποκλειστικά ο υφυπουργός Κιλτίδης. Ο τελευταίος είχε αντιδράσει και με σκληρή δήλωσή του είχε χαρακτηρίσει τον Κοντό ψεύτη ενώ είχε ζητήσει από την επιτροπή να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση.
Ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ προχωρεί στην ανεξαρτητοποίησή του καθώς φέρεται δυσαρεστημένος επειδή δεν είχε τη στήριξη της Ρηγίλλης όταν το... όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ενώ θεωρεί ότι η ΝΔ θα τον αφήσει ακάλυπτο στη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής.