ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο Χαρβαλιάς και η Φασολιά

ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Στο παραμύθι «Ο Τζακ και η Φασολιά» υπάρχουν δύο πλευρές. Η μία που παρουσιάζει τον Τζακ ως το καλό παληκάρι που νικάει τον κακό γίγαντα και βοηθαέι τη φτωχή μάνα του να ζήσει καλύτερα και η άλλη όπου ο άπληστος Τζακ σκοτώνει τον καλό γίγαντα και του κλέβει το θησαυρό.
Ετσι και στην ιστορία της απόλυσης του Χαρβαλιά από τον Μπόμπολα υπάρχει και η άλλη όψη, καθώς στον Πήγασο ακούγεται οτι ο Γιώργος Χαρβαλιάς ήθελε από καιρό να φύγει και απλώς επέλεξε τον εύκολο δρόμο της ηρωικής εξόδου. Από το Εθνος κάποιοι λένε οτι ο Χαρβαλιάς παρά το ότι ήταν συμμαθητής (από του Μωραίτη) και φίλος με τον Φώτη Μπόμπολα δεν τα βρήκε ποτέ με τον πατριάρχη της οικογένειας. Ακούγεται οτι ο Γιώργος Μπόμπολας του χρεώνει ότι, εξ αιτίας της γραμμής και της πολιτικής που ακολούθησε ο Χαρβαλιάς στην εφημερίδα έκλεισαν πολλές πόρτες για αυτόν. Ακούγεται επίσης οτι ο Μπόμπολας καταλογίζει στον Χαρβαλιά ότι ο διευθυντής του δεν δεχόταν ουδεμία συζήτηση για μείωση του μισθού του ή των εξτρά παροχών και προνομίων του(αυτοκίνητο με οδηγό κλπ).
Θεωρούμε πως η αλήθεια για την απόλυση Χαρβαλιά είναι κάπου στη μέση και ένας διευθυντής εχει πάντα προνομιακή σχέση με τον εκδότη καθώς πολύ απλά είναι το... εκτελεστικό του όργανο στην εφημερίδα. Τώρα αν τα χάλασαν και δεν έκανε πλέον τη δουλειά του Μπόμπολα είναι θέμα δικό τους.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι το πογκρόμ απολύσεων στον Πήγασο καθώς είναι σίγουρο οτι οι δραστικές περικοπές στον Πήγασο θα προχωρήσουν και θα αφορούν μεγάλο αριθμό εργαζομένων, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες για λουκέτο σε καθημερινό έντυπο του ομίλου.