ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Pas mal mon ami...






Ασυνήθιστο και πρωτότυπο το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ. Αν και στην αρχή ξενίζει, καθώς η απογευματινή του ΔΟΛ δεν συνηθίζει αυτό το στιλ, με μια δεύτερη ματιά διαπιστώνει κανείς οτι ο δημιουργός του το έχει «παιδέψει» βάζοντας φαντασία και μεράκι για να το στήσει.
Και από πλευράς τίτλων και στο lay out η πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς «ενώνει» με πρωτότυπο τρόπο δύο θέματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους (Ανάσταση για την Εθνική - θύελλα για τα εργασιακά) σε ένα τέλειο συνδυαστικό παχνίδι λέξεων (ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΡΓΗΣ & ΙΑΧΕΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ).

ΤΑ ΝΕΑ επί της ουσίας αποκαλύπτουν τη δυσφορία πολλών υπουργών για τους χειρισμούς Λοβέρδου σχετικά με τις ανατροπές στα εργασιακά και το Προεδρικό Διάταγμα, ενώ αναφέρονται στις ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΡΓΗΣ και στη Θύελλα αντιδράσεων από κόμματα και συνδικάτα.
Η εφημερίδα «χτυπά» και στο θυμικό των Ελλήνων με τις... ΙΑΧΕΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ παρουσιάζοντας τη νίκη της Εθνικής στο Μουντιάλ επί της Νιγηρίας.

(Κάντε κλικ στη φωτό για μεγένθυση)