ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο νομοταγής Λαζόπουλος και ο ΔιαΣτραβελάκης






Διαστραβελάκη αποκάλεσε ο Λάκης Λαζόπουλος τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Mega Νίκο Στραβελάκη. Στο χθεσινό Αλ Τσαντίρι Νιους σχολιάζοντας τις διαρροές των δημοσιογράφων για τα spreads με στόχο την προετοιμασία της κοινής γνώμης για το ΔΝΤ κατηγόρησε τον Στραβελάκη, τους δημοσιογράφους αλλά και τους.... πολιτικούς για διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων και χειραγώγηση των πολιτών.
Τα έχωσε ο Λαζόπουλος και στο ΕΣΡ αποκαλώντας το κατευθυνόμενο και τους εγκάλεσε ότι αντί να τον προστατεύουν τον διώκουν βάσει εντολών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομοταγής πολίτης είμαι, νομοταγής μ….ς δεν θα γίνω!»
Ευτυχώς υπάρχει κι ο Λαζόπουλος που αρθρώνει σοβαρό λόγο και ευτυχώς που η εκπομπή του έχει υψηλή τηλεθέαση και την βλέπουν χιλιάδες Ελληνες. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να ξυπνήσει μερικούς…
Ο Λαζόπουλος έθεσε επίσης τα λογικά ερωτήματα και τις απορίες που διατυπώνει κάθε σοβαρός και λογικά σκεπτόμενος πολίτης σχετικά με τις συλλήψεις που έγιναν από την Αστυνομία για τον «Επαναστατικό Αγώνα».