ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Eτοιμάζεται....





Με τη νέα εφημερίδα των Σ. Κοτρώτσου και Λ. Κατσώνη έκλεισε συνεργασία, απ΄ ότι μαθαίνουμε, ο μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής του ΔΟΛ Χρήστος Σταθόπουλος.
Ο τελευταίος βρέθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της νέας εφημερίδας (όπου συστεγάζεται και η αθλητική- στοιχηματική GoBet που εκδίδει ο Κοτρώτσος) και, φεύγοντας, ενημέρωσε στελέχη διαφημιστικών εταιρειών ότι η συνεργασία ξεκινάει από τη Δευτέρα. Πρόκειται για πολύ.... σοβαρό εμπορικό στέλεχος -από τα πιο γνωστά στην πιάτσα- που είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει πολύ τη νέα εκδοτική προσπάθεια.
Μαθαίνουμε ακόμα πως γνωστά ονόματα της τηλεόρασης (και της ενημερωτικής ζώνης αλλά και των εκπομπών life style) προσχώρησαν ήδη στην δημοσιογραφική ομάδα της νέας εφημερίδας. Άλλοι επ΄ αμοιβή και άλλοι ανιδιοτελώς επειδή θέλουν να βοηθήσουν την δημοσιογραφική προσπάθεια.
Ο Κοτρώτσος, πάντως, εθεάθη προ ημερών σε ρεστοράν του Golden Hall να συντρώγει με μεγαλοστέλεχος του πρακτορείου διανομής "Άργος", αλλά και στο Hilton όπου συναντήθηκε με κυβερνητικό στέλεχος εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού.
Ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι ο Κοτρώτσος έστειλε απάντηση στο αποκαλυπτικό πολιτικο-δημοσιογραφικό blog zoornalistas με αφορμή ανάρτηση που τον κατηγορούσε ότι στόχος του είναι να συναγωνιστεί το "Θέμα". "Αστεία πράγματα", έλεγε ο Κοτρώτσος στους συνεργάτες του. Άλλωστε, προχθές, στη σύσκεψη των δημοσιογράφων του πολιτικού ρεπορτάζ έλεγε πως πρώτος κυκλοφοριακός στόχος της νέας εφημερίδας είναι περίπου τα 15.000 φύλλα. Το ένα δέκατο, δηλαδή, της κυκλοφορίας του "Θέματος"...

zoornalistas
Χωρίς σχόλια αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση από το www.fimotro.blogspot.com καθώς θεωρούμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες αναγνώστες.