ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Από τον Ψυχάρη στον Μπενέκο και τον Σκαναβή








Δύο επίσκεψεις σε δημοσιογραφικά γραφεία έχει πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Μετά την προ μηνός επίσκεψή του στο Βήμα και στα γραφεία του ΔΟΛ και τη συνάντησή του με τον Ψυχάρη και τους λοιπούς, ο πρόεδρος της ΝΔ την περασμένη Τετάρτη μετέβη στο Νέο Ηράκλειο στα γραφεία του Ελεύθερου Τύπου. Εκεί τον υποδέχθηκαν οι εκδότες Μπενέκος και Σκαναβής με τον διευθυντή της εφημερίδας Γιάννη Μιχελάκη.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν πολύ φιλικός και συνομίλησε με όλους τους συντάκτες του Ε.Τ. δίνοντας ευχές για «πολλές επιτυχίες». Με τους επιτελείς της εφημερίδας αντάλλαξε απόψεις για τις εξελίξεις στο χώρο της οικονομίας και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που θα σηματοδοτήσει για την παράταξη το 8ο Τακτικό Συνέδριο του Ιουνίου.
Τον Σαμαρά συνόδευαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Γιώργος Μουρούτης.

Υ.Γ. Για την επίσκεψη Σαμαρά στο ΔΟΛ έγινε πολύς λόγος και.... πολλοί παρεξήγησαν τα χαμόγελα του προέδρου της ΝΔ κατά την επίσκεψη του στο αρχηγείο του Ψυχάρη. Είναι να μην σου βγεί το όνομα...