ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ολο και περισσότεροι ενημερώνονται από τα Blogs





Τα blogs κερδίζουν συνεχώς έδαφος, σε σχέση με τα παραδοσιακά ΜΜΕ, καθώς τα εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι για την καθημερινή τους ενημέρωση.
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων Interview, στο πλαίσιο των μετρήσεων του δείκτη επιχειρηματικών προσδοκιών Northern Greece Business Index 500 και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 71% των ερωτηθέντων θεωρεί την ενημέρωση που λαμβάνει από τα Blogs από αρκετά εως πολύ αξιόπιστη και το 22% από καθόλου εως λίγο αξιόπιστη. Σε σχέση όμως με τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το 47% εκτιμά ότι τα blogs είναι το..... πιο αξιόπιστο μέσο, το 27% θεωρεί αξιόπιστες τις εφημερίδες και το 18% θεωρεί ότι κανένα μέσο δεν είναι αξιόπιστο. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως μόλις το 5% θεωρεί αξιόπιστο το ραδιόφωνο, ενώ η τηλεόραση βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόνο 1%.