ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Το παλεύει ο Ελεύθερος Τύπος








Τελικά φαίνεται πως ο Ελεύθερος Τύπος των Σκαναβή- Μπενέκου εξελίσσεται σε μια καλή εφημερίδα. Κατ’ αρχάς εκπληρώνει τον στόχο της και ικανοποιεί τους (δεξιούς) αναγνώστες της ασκώντας σωστή και πετυχημένη κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Κατά δεύτερον στηρίζει αυτόν που πρέπει να στηρίξει, δηλαδή τον αρχηγό της ΝΔ, ως μια παραταξιακή εφημερίδα που σέβεται τον εαυτό της. Και τρίτον και κυριότερο είναι μια εφημερίδα που έχει πολλά πράγματα να διαβάσεις. Οι Σκαναβής και Μπενεκος έχουν ακολουθήσει την συνταγή της παλιάς κλασσικής εφημερίδας και όπως αποδεικνύεται δεν βγήκαν χαμένοι.
Ο διευθυντής του Ελ. Τύπου Γιάννης Μιχελάκης το παλεύει και τα έχει πάει καλά μέχρι τώρα, αν εξαιρέσεις κάποιες άτυχες.... στιγμές (βλέπε πηχιαίο τίτλο ΔΝΤ). Το σημαντικότερο είναι ότι έχει κατορθώσει να κρατήσει την εφημερίδα σε ικανοποιητικά κυκλοφοριακά επίπεδα.
Το φύλλο της Δευτέρας ήταν ένα πλήρες φύλλο με ενημερωμένο πολιτικό ρεπορτάζ και ενδιαφέροντα θέματα από το ελεύθερο ρεπορτάζ. Το αθλητικό του ένθετο μέσα σε 32 σελίδες, τα έχει όλα και αναδεικνύει την καλή δουλειά που κάνουν ο Στάθης Βαρυτιμιάδης με τον Μανώλη Δράκο και την ομάδα τους.
Το ένθετο Health που επιμελείται (όπως όλα τα ένθετα του Τύπου) ο Γιάννης Ευαγγελίδης, φιλοξενεί απόψεις ειδικών που σε διαφωτίζουν με απλά κείμενα για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της Υγείας.