ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Πειραματισμών συνέχεια...










Εξαφανίστηκαν τα (ενδιαφέροντα) κοινωνικά θέματα και τα θέματα επιστήμης από την πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ. H νέα διεύθυνση συνεχίζει τους πειραματισμούς θέλοντας να αλλάξει το πρωτοσέλιδο χωρίς όμως να μπορεί να καταλήξει σε κάποιο μοντέλο.
Το μόνο που καταφέρνει με τους αυτοσχεδιασμούς της είναι να χάσει η εφημερίδα τον χαρακτήρα της ο οποίος την καθιέρωσε και την ανέβασε στην κορυφή της κυκλοφορίας.
Η νέα διεύθυνση φαίνεται να ξεχνά ότι το πρώτο σε μια εφημερίδα είναι τα θέματά της και όχι ο σχεδιασμός… Και από πρωτότυπα και καλά θέματα (δόξα τω Θεώ) ΤΑ ΝΕΑ έχουν πολλά και μπορούν ακόμη καλύτερα…
Στο σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ υπάρχει το πολύ ενδιαφέρον θέμα για την.... διετή αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πριν τον διορισμό τους και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Ο βασικός τίτλος που επελέγη να μπεί είναι «Το νέο σχολείο / Αλλάζουν όλα για δασκάλους – καθηγητές». Ξανά το πάμε γύρω – γύρω… Απεικονίστε επιτέλους direct, στον βασικό τίτλο, την είδηση!..