ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Γιάννα for President


Παρότι έχουμε ακόμη ένα 10μηνο μπροστά μας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τα bets για τη νυν Πρόεδρο δεν είναι καλά. Σε τιμές «αουτσάιντερ» κινούνται και, μάλιστα, αρκετά απίθανου.Ο Κυριάκος θα την ήθελε για μια δεύτερη θητεία, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς (με ό,τι σημαίνει σε βουλευτές) ούτε να τη… μυρίσουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι αναζητείται Πρόεδρος. Με βασικό προσόν να «ενώνει» τουλάχιστον τη ΝΔ, αλλά να εξασφαλίζει και μια γενικότερη απήχηση.
Κανένα όνομα; Κάτι μας λέει ότι η… Ραφήνα θα γνωρίσει στιγμές δόξας.

Και η Γιάννα for President

Παντως ας σημειώσουμε ένα όνομα που πάντοτε αποτελεί… εφεδρεία. Ο λόγος για τη Γιάννα Αγγελοπούλου. «Είναι δύσκολο να απαντήσεις αρνητικά σε μια τέτοια πρόσκληση», είναι η μόνιμη απάντηση στους συνομιλητές της, όταν τη ρωτούν για την Ηρώδου Αττικού. Να προσθέσουμε, επίσης, την άριστη σχέση που διατηρούν για χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, με το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου.
Ας το κρατήσουμε…
Κ. Π. /ieidiseis