ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

41 χρόνια από τη νίκη της Αλλαγής, του λαού και της ελπίδας


Την επέτειο της ιστορικής εκλογικής νίκης του 1981 γιορτάζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ, όταν 41 χρόνια πριν η «πράσινη» παράταξη με ηγέτη τον ιδρυτή της Ανδρέα Παπανδρέου κατάφερε ένα σοβαρό πλήγμα απέναντι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
«41 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη νίκη της Αλλαγής και του ηγέτη και ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου. Ήταν η νίκη του λαού και της ελπίδας για πρόοδο και ευημερία για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», υπογραμμίζει με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την σημερινή επέτειο της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. επισημαίνει στη δήλωσή του ότι εκείνη η εκλογική νίκη ήταν η απαρχή μιας δυναμικής περιόδου διακυβέρνησης, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό της χώρας, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών και την τοποθέτηση της Ελλάδας στον πυρήνα της Ευρώπης.
«Σήμερα, σε ένα περιβάλλον συνεχών κρίσεων, που βαθαίνουν τις κοινωνικές ανισότητες και μειώνουν τις ευκαιρίες για τις νεότερες γενιές, έχουμε χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες των πολιτών προσφέροντας σύγχρονες προοδευτικές λύσεις, που θα διασφαλίζουν την εθνική αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη», τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης.