ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αποχώρησαν από το Unfollow δύο εκ των ιδρυτών του

Αποχώρησαν από το Unfollow δύο από τους ανθρώπους που έστησαν και «έτρεξαν» το περιοδικό από την αρχή της έκδοσής του τον Δεκέμβριο του 2011. Ο λόγος για τη Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και τον Αυγουστίνο Ζενάκο που δημοσιοποίησαν την αποχωρησή τους με κοινή δήλωσή τους στο fb.  O τρίτος εκ των πρωτεργατών του Unfollow Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος παραμένει στο περιοδικό έχοντας αναλάβει ταυτόχρονα τον.. επανασχεδιασμό των ιντερνετικών μέσων της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ αναμένεται να συνεργαστεί (ξανά) και με τον Θανάση Λάλα σε περιοδικές (επαν)εκδόσεις σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ.
 Ακολουθεί η κοινή δήλωση της Αλεβιζοπούλου και του Ζενάκου για την αποχώρησή τους από το Unfollow:
Το τεύχος του Unfollow που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα είναι το τελευταίο στο οποίο συμμετέχουμε με οποιαδήποτε ιδιότητα ο Αυγουστίνος Ζενάκος κι εγώ (σσ η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου).
Σ' αυτά τα έξι χρόνια που διευθύναμε τη σύνταξη του περιοδικού, εκατοντάδες άνθρωποι μας τίμησαν με τα κείμενά τους. Είναι αδύνατον να τους αναφέρουμε όλους. Τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ανάμεσά τους, υπήρξαν φυσικά στις διάφορες φάσεις του περιοδικού, από όταν ήταν απλώς μια ιδέα ως σήμερα που ήρθε η στιγμή να φύγουμε, οι πρωτεργάτες. Οι άνθρωποι που δούλεψαν από διαφορετική θέση ο καθένας και για διαφορετικά διαστήματα, αλλά που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατον να έχουμε βγάλει αυτά τα 74 τεύχη. Ο Χρήστος Λιάλιος, η Μαρία Βελβιτσάνου, ο Αχιλλέας Ζαβαλλής, η Στεφανία Μιζάρα, ο Θεόφιλος Τραμπούλης, η Έφη Γιαννοπούλου, ο Παναγιώτης Φραντζής, ο Σπύρος Γάγγας, ο Άρης Χατζηστεφάνου, ο Λεωνίδας Βατικιώτης, ο Πιτσιρίκος, ο Χρήστος Νάτσης, ο Κώστας Δακανάλης, η Λιάνα Καρπούζη, ο Παναγιώτης Σωτήρης. Με τον φόβο ότι σίγουρα κάποιον ξεχνάμε και ζητώντας εκ των προτέρων συγνώμη γι' αυτό, τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.
Και ασφαλώς ευχαριστούμε τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος τόσο κομβικά συνέβαλε στο να δημιουργηθεί και να αντέξει επί τόσα χρόνια η κοινή μας δημιουργική στέγη.
Αυτά για τώρα. Θα υπάρξει ο χρόνος για αναστοχασμό. Όπως θα υπάρξει και η στιγμή για νέο ξεκίνημα.