ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Θα είναι το Θέμα 104.6, «το ραδιόφωνο που τα σπάει»;

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και αναβολές επί αναβολών για την πρεμιέρα του, «κλείδωσε» η ημερομηνία που θα βγει το πλήρες πρόγραμμά του.
Η δεύτερη «κάθοδος» του Θέμα FM στα ερτζιανά, μετά το ολιγόμηνο πέρασμα από τους 98.9, είναι γεγονός. Από την άλλη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, το ραδιόφωνο που είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Τάσου Καραμήτσου (Πρώτο Θέμα) με τον Διονύση Παναγιωτάκη (Action24), θα ανοίξει την αυλαία του. Ήδη ανέβηκε το νέο του λογότυπο και το team των παραγωγών του (φώτο από τo twitter του Βασίλη Χιώτη). Σύνθημά του, «το ραδιόφωνο που τα σπάει».
Εκεί θα συμμετέχουν κυρίως δημοσιογράφοι της εφημερίδας, όπως.. ο (διευθυντής του ραδιοφώνου) Βασίλης Χιώτης, ο Μπάμπης Κούτρας, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Τάσος Καραμήτσος και ο Γιάννης Μακρυγιάννης, δημοσιογράφοι από το πρώην Action FM όπως η Αγγελική Σπανού, ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Γιώργος Λαμπράκος, αλλά και «μεταγραφές» όπως ο Βασίλης Αδαμόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Ολοένα και μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, και γενικά στα talk radios.
- από το e-tetradio.gr