ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Περικοπές στα media του ΣΥΡΙΖΑ

Προ των πυλών είναι πλέον τόσο οι µισθολογικές περικοπές όσο και οι απολύσεις προσώπων που εργάζονται στην «Αυγή», στον ραδιοφωνικό σταθµό «Στο Κόκκινο» και στην ιστοσελίδα «left.gr».
Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν ήδη και αναζητείται ο συνδυασµός που θα δώσει τη δυνατότητα για όσο το δυνατόν λιγότερες απολύσεις και µικρότερες µειώσεις µισθών.
Η εντολή που έχει δοθεί είναι το µισθολογικό κόστος να περικοπεί κατά 30% και αυτό δεν µπορεί να συµβεί µόνο µε µειώσεις µισθών, αφού κανένας δεν θα δεχθεί τόσο µεγάλο «τσεκούρι».
Ετσι, αναµένεται να ζητηθεί από πρόσωπα τα οποία είτε είναι ήδη συνταξιούχοι και.. εργάζονται µε µπλοκάκια είτε έχουν συµπληρώσει τον συντάξιµο χρόνο και συνεχίζουν να εργάζονται, να αποχωρήσουν µε µια υποτυπώδη αποζηµίωση.
Παράλληλα, ξεκίνησε η αναζήτηση ακόµα ενός προσώπου, κατά προτίµηση τεχνοκράτη, ο οποίος µαζί µε τα ήδη υπάρχοντα θα συµβάλει στον ανασχεδιασµό της λειτουργίας των τριών µέσων µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο
- από το Secret των Παραπολιτικών