ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Οι «μαϊμούδες» και οι λούηδες

Για όσους απορούν τι μύγα μάς τσίμπησε τους εναπομείναντες στα ΝΕΑ και στο ΒHΜΑ και κράζουμε για "μαϊμούδες" στα μανταλάκια και μας κατηγορούν ότι αυτό είναι φάουλ, θέλω να εξηγήσω ότι δεν κράζουμε "μαϊμούδες" αλλά, κυρίως, προγενεστερες συμπεριφορές.
Γιατί αυτοί που μας έλεγαν τότε να μην απεργούμε και να κάτσουμε καλά γιατί το καλό αφεντικό μάς είχε σταθεί στα δύσκολα και τώρα πάλι θα σταθεί βγάζοντας το εμπόρευμα απ' τα γεμάτα αμπαρια, ξαφνικά γίνανε λούηδες και αποδέχτηκαν να μας ανταγωνίζονται με τη μέθοδο της αντιγραφής.
Και απομείναμε εδώ εκείνοι που τότε προσπαθούσαμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας..

Μην απορείτε λοιπόν. Είναι άλλο να φεύγεις για μια νέα εργασία που να σε πληρώνει ώστε να ταίσεις την οικογένειά σου και άλλο να φεύγεις από εκεί που εμπόδιζες τους συναδέλφους σου να αντιδράσουν (όταν είδες πια ότι έλεγες ηλιθιότητες), για να τους ανταγωνιστεις.
Κατά τ άλλα οποίος επέλεξε να ανταγωνιστεί, πρέπει και να αποδείξει ότι μπορεί. Έτσι δεν κάνει ο νέος αριστεροφιλελευθερισμός; Καλή επιτυχία.
Υγ. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις.  
Νίκος Μάστορας (fb)