ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί (άραγε) συνελήφθη ο «μακελάρης» Χίος

Στην Ασφάλεια Αθηνών οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος - εκδότης Στέφανος Χίος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρήστος Σπίρτζης.
Αιτία της μήνυσης αποτέλεσε ένα άθλιο δυσφημιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Mακελειό» του Στέφανου Χίου, ο οποίος φωτογράφησε τον εαυτό του μέσα στο περιπολικό που τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ και δημοσίευσε την φωτογραφία (αριστερά) στον ιστότοπο makeleio.gr που του ανήκει.
"Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε" έγραψε ο ίδιος στην..
ιστοσελίδα του, σχολιάζοντας τη σύλληψή του.
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για πλήθος δημοσιευμάτων της εφημερίδας και του δικτυακού τόπου «Μακελειό» έχουν καταθέσει οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.