ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

SDNA προς ΕΠΟ: Χαρά μας να μας μηνύσετε!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση κατά του SDNA με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το εν λόγω κείμενο. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ΕΠΟ και στη συνέχεια η απάντηση του SDNA.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Ξεπερνά κάθε όριο αθλιότητας και ψεύδους η νέα… είδηση που κατασκεύασε η ηλεκτρονική ιστοσελίδα Sdna.gr, γνωστή για την πάγια και προσφιλή τακτική εκτόξευσης λάσπης προς την ΕΠΟ και την διοίκησή της.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, στο πλαίσιο της… μυθολογίας που επιχειρούν να πλασάρουν ως… αντικειμενική και αποκλειστική ειδησεογραφία στον φίλαθλο κόσμο, σήμερα οι ιθύνοντές του, ανακάλυψαν και δημοσιοποίησαν  «ντου» του προέδρου, του αναπληρωτή προέδρου και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ σε συνάντηση του κ. Γκρούτση με τον κ. Σαραϊδάρη. Και μάλιστα,.. σύμφωνα με τους… Αισώπους που έγραψαν το σχετικό κατάπτυστο άρθρο, οι κ.κ. Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης και Προύντζος, επιχείρησαν να επιβάλουν και το πρόσωπο που θα τοποθετηθεί στη θέση του επιδιαιτητή στην Επιτροπή Ορισμών της Super League.
Συνάντηση στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ όντως και έγινε. Παρουσία των κ.κ. Τοπολιάτη, Καραμελίδη, Γκρούτση, Σαραϊδάρη και Καλύβα. Άπαντες οι  συμμετέχοντες εφόσον ερωτηθούν από οποιονδήποτε εκπρόσωπο ΜΜΕ μπορούν να δημοσιοποιήσουν το αντικείμενο της συζήτησης. Για να φανεί επιτέλους ποιος λέει αλήθεια και ποιος είναι ο ψεύτης.
Κι επειδή, πλέον, μετά και το σημερινό δημοσίευμα, τα όρια της ευπρέπειας και της όποιας τεκμηριωμένης κριτικής, εκ μέρους των ιθυνόντων της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, έχουν ξεπεραστεί και το μόνο που κάνουν είναι να ψεύδονται και να προσβάλουν πρόσωπα και υπολήψεις, ας ετοιμαστούν για τις προβλεπόμενες συνέπειες.
Η ελληνική δικαιοσύνη έχει πλέον τον αποκλειστικό λόγο».

Η απάντηση του SDNA 
«Έμελλε να το ζήσουμε κι αυτό… Οι άνθρωποι που με τελεσίδικο βούλευμα κατηγορούνται για κακούργημα και παραπέμπονται σε δίκη, τα αποβράσματα του ποδοσφαίρου που η ελληνική κοινωνία τους φτύνει κι εκείνοι κοιτάνε τον ουρανό να δουν αν βρέχει αυγουστιάτικα, έχουν το θράσος να… απειλήσουν κιόλας με προσφυγή στην… Ευελπίδων, δηλαδή στο σημείο που αν πλησιάσουν σε απόσταση χιλιομέτρου χτυπούν αυτόματα οι… σειρήνες του πολέμου.
Η ΕΠΟ εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωση κατά του SDNA. Κάτι θα ήθελε να διαψεύσει, θα σκεφτείτε… Κι όμως. Όχι μόνο δεν διαψεύδει την συνάντηση Γκρούτση-Σαραϊδάρη στην οποία ΠΑΡΑΝΟΜΑ παραβρέθηκαν οι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης και Προύντζος, αλλά την επιβεβαιώνουν κιόλας. Ήθελαν όμως, να τονίσουν ότι δεν μπήκαν με… ντου στην συνάντηση αλλά αυτή έγινε κιόλας στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ!
Πάνω στον πανικό τους να εκδώσουν ανακοίνωση για το SDNA δεν δίστασαν να ομολογήσουν πως έκαναν συνάντηση με τους αρχιδιαιτητές, χωρίς να διαψεύδουν μάλιστα ότι πρότειναν και ονόματα όπως αναφέρεται στο πρωτογενές ρεπορτάζ. Ένα ρεπορτάζ-ξεγύμνωμα των προθέσεων τους να επιβάλλουν τον επιδιαιτητή, χωρίς να έχουν απολύτως καμία αρμοδιότητα. Μια ακόμα πραξικοπηματική ενέργεια που έχει ως σκοπό την επιβολή συγκεκριμένων ανθρώπων στα πόστα των επιδιαιτητών και εν συνεχεία των διαιτητών, προκειμένου να υπηρετήσουν τα γνωστά συμφέροντα.
Οι Υφαντήδες, οι Προύντζοι, οι Τοπολιάτηδες, οι άνθρωποι δηλαδή που κρύβονται πίσω από τον Γκιρτζίκη νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν όπως έκαναν και τα αφεντικά τους απειλώντας με μηνύσεις. Η αλήθεια είναι αυτή: Υποδεχόμαστε την ανακοίνωση και τις απειλές τους με υπέρτατη χαρά.
Κάθε ανακοίνωση από εγκληματικές οργανώσεις που στρέφεται εναντίον μας, είναι ένας αληθινός θρίαμβος.
Κάθε απειλή από κακουργηματικά κατηγορούμενους είναι μια ακόμα επιβεβαίωση ότι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.
Κάθε αρνητικός χαρακτηρισμός είναι μια ένδειξη ότι βαδίζουμε στο δρόμο της αλήθειας, τον μοναδικό που οφείλουν να υπηρετούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Στο SDNA νιώθουμε υπερήφανοι που αντιταχτήκαμε ανοιχτά στο σαθρό σύστημα και δεσμευτήκαμε απέναντι στους αναγνώστες μας ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
Μηνύστε μας. Ασκείστε κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχετε. Τα δικαστήρια θα αποφασίσουν.
Μέχρι να αποφασίσουν όμως τα δικαστήρια έχει αποφασίσει ήδη η ελληνική κοινωνία. Εκείνη που κατέταξε το SDNA ως το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο site της χώρας. Η ίδια κοινωνία που κατέταξε την ΕΠΟ ως το οχυρό εγκληματικών οργανώσεων και τα στελέχη της ως υπόδικους για κλοπές. Κάποιοι για τα 29 εκατομμύρια ευρώ, κάποιοι για τις κλεμμένες Κυριακές των Ελλήνων φιλάθλων.
Κριτική και διορθώσεις δεχόμαστε. Απειλές και συστάσεις από επαγγελματίες ψεύτες ΠΟΤΕ. Υποδείξεις στους ομοίους σας και στα πιόνια των αφεντικών σας.
Μέχρι να ξεκουμπιστείτε από το ελληνικό ποδόσφαιρο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το βουλώσετε. Για να απολαύσετε κάθε στιγμή από τις τελευταίες σας στο κτίριο που θα δοθεί για απολύμανση μετά την απομάκρυνσή σας…
Εκ της διευθύνσεως του SDNA»
- πηγή: SDNA