ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σιγή από τη Διοίκηση του Mega, τι (δεν) έγινε την Πέμπτη

Η στάση του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Πεφάνη

Με ματς που παίζεται στις καθυστερήσεις μπορεί να παρομοιάσει κάποιος την κατάσταση στο Μεγάλο Κανάλι, αφού η διοίκηση έχει ταμπουρωθεί στην άμυνά της με όπλο τους υπολογισμούς για μια νέα βελτιωμένη πρόταση, ενώ οι εργαζόμενοι, που πρέπει να πιέσουν μπας και βάλουν το γκολ, παίζουν πάσες στη σέντρα ελλείψει προπονητών και τεχνικής ηγεσίας.
Παρά το γεγονός ότι από προχθές, Τετάρτη, στους Αμπελόκηπους περίμεναν με ιδιαίτερη αγωνία τη νέα πρόταση μετά το Διοικητικό Συμβούλιο, η σιγή της διοίκησης παραμένει. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Πεφάνης εθεάθη, βλοσυρός και αμίλητος, όπως πρέπει σε έναν έστω και υψηλόβαθμο εργαζόμενο που κρατάει στα χέρια του το πριόνι των μειώσεων.
Την ίδια στιγμή, και παρά τις συζητήσεις των εργαζομένων για συντονισμό της δράσης τους.. ώστε να υπάρξει πίεση, ο φόβος της ενδεχόμενης κατάρρευσης του σταθμού ή κάποιων απολύσεων φαίνεται πως έφερε αποτελέσματα μιας και στη συνέλευση της Τετάρτης στον 6ο όροφο του καναλιού – στην αίθουσα σύνταξης – πλήθυναν οι φωνές για σύνεση και διαπραγμάτευση.
Προχθές με την ελπίδα της νέας πρότασης οι δημοσιογράφοι του σταθμού είπαν να μην προχωρήσουν σε κινητοποίηση, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στο Mega να καλύψει τις προγραμματικές δηλώσεις με δύο έκτακτα δελτία και να μην καταγράψει ακόμα μια τηλε-απουσία. 
- διαβάστε περισσότερα στο harddog ΕΔΩ