ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Ζητούν εργαζόμενους – δούλους

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στο πλευρό των απολυμένων του ANT1

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) καταγγέλλει τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 η οποία προχώρησε σε μαζικές απολύσεις-σφαγή δεκάδων τεχνικών.
Με αυτόν τον τρόπο η εργοδοσία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και αποκαλύπτει πως κάτω από την ομπρέλα της «οικογένειας» υπάρχουν μόνο τα κέρδη τους.
Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στην προσπάθεια των ιδιοκτητών των ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν τους εργαζομένους στο χώρο των media αλλά και να «εκβιάσουν καταστάσεις»,.. την ώρα που βρίσκεται σε διαβούλευση το νέο καθεστώς τηλεοπτικών αδειοδοτήσεων.
Ζητούν εργαζόμενους – δούλους χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και εργασιακά δικαιώματα, εργαζόμενους – αναλώσιμους στο βωμό των αυξανόμενων κερδών τους και με όπλο όλα τα μνημονιακά νομοθετήματα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα τοπίο εργασιακής ζούγκλας.
Η ΕΤΕΡ στέκεται στο πλευρό των αγωνιζομένων συναδέλφων του ΑΝΤ1 και ζητά την άμεση ανάκληση των απολύσεων και διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.
Κανένας εργαζόμενος μόνος στον αγώνα ενάντια στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

Παν. Μαυράκης
 Πρόεδρος
Νικολέττα Τσουραμάνη 
Γεν. Γραμματέας