ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Οταν ο Ντινόπουλος ξεκατινιαζόταν με τον Χατζηνικολάου

Πριν την «αγιογραφία» της Δευτέρας του υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου από τον Νίκο Χατζηνικολάου στον STAR («Ενικός»), είχε προηγηθεί ένα απολαυστικό ξεκατίνιασμα μεταξύ των δύο κορυφαίων παραγόντων της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου, την Κυριακή 26.5.2013 (στην ΕΡΤ, στην εκπομπή Σ/Κ της τότε ΝΕΤ, λίγο πριν την κλείσουν)
Δείτε τότε που ο Ντινόπουλος κατηγορούσε τον Χατζηνικολάου ότι τον έχει εκβράσει η τηλεόραση και πως η Real News λέει ψέματα ότι ο Σαμαράς θα κλείσει την ΕΡΤ, ότι ο Χατζηνικολάου τα…”έπαιρνε” χοντρά από το ALTER και ότι ήθελε να “αρπάξει” το κανάλι του 902. Και ο Χατζηνικολάου από την πλευρα΄του έκανε λόγο για χυδαία προσωπική επίθεση εναντίον και αποκαλούσε τον Ντινόπουλο εκφοβιστή και λογοκριτή του Τύπου. Μάλιστα ο Χατζηνικολάου καλόυσε τότε την ηγεσία της ΝΔ να παρέμβει για τον Ντινόπουλο για «να τον μαζέψουν»... Tώρα στο τι, μεσολάβησε και στον Ενικό της Δευτέρας ήταν όλα μέλι γάλα μεταξύ τους, μόνο οι ίδιοι μπορούν να απαντήσουν..
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:..

- πηγή: syspeirosi