ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Με απολύσεις θα συνοδευτούν οι ανακοινώσεις των εκδοτών του MEGA για το δελτίο

Μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται οι μεγαλομέτοχοι του MEGA να ανακοινώσουν στη διοίκηση του καναλιού τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποιος θα διαδεχθεί την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ωστόσο το πιο σημαντικό στις ανακοινώσεις των εκδοτών προς τα στελέχη του σταθμού δεν είναι οι αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα και το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου, αλλά οι περικοπές που θα συνοδεύουν τις αποφάσεις τους. Λέγεται ότι τις επόμενες ώρες ή ημέρες θα ανακοινωθούν εσωτερικά οι αλλαγές και το εύρος των περικοπών που θα είναι ένα κοκτέιλ απολύσεων και συρρίκνωσης του προϋπολογισμού του καναλιού.
Ως προς το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA..  οι πιθανότητες μεταξύ Νίκου Στραβελάκη και Μαρίας Σαράφογλου είναι μισές – μισές. Βεβαίως ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος επιθυμεί τη θέση να καταλάβει η Μαρία Σαράφογλου και όχι ο Νίκος Στραβελάκης. Η απόφαση ως γνωστόν όμως θα είναι των εκδοτών και μάλιστα ορισμένοι κακεντρεχείς ισχυρίζονται ότι αν ο Φώτης Μπόμπολας θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, τότε θα επιβάλει στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων τον Νίκο Στραβελάκη!
- από το enimerosi24.gr