ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Ευαγγελάτος «καρφώνει» τον Μαλέλη...

Με ευθείες βολές κατά του Σταμάτη Μαλέλη, ο Νίκος Ευαγγελάτος ανακοίνωσε με τη σειρά του την αποχώρησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Είχε προηγηθεί η λιτή ανακοίνωση του καναλιού με την οποία γνωστοποιούσε τη λύση συνεργασίας με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή. Ο Ευαγγελάτος αφού ευχαριστεί τον Αλαφούζο, καρφώνει τον Μαλέλη αναφέροντας ότι εξαναγκάστηκε να φύγει όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, τού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζει και ότι θα αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Νίκου Ευαγγελάτου που αποκαλύπτει πολλά για τα 2,5 χρόνια του τηλεπαρουσιαστή στο κανάλι του Φαλήρου:
Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.
Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.
Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.
Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση. Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.
Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit.gr και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά».

Υ.Γ: Το σίγουρο είναι ότι ο Ευαγγελάτος έχει κλείσει ήδη με άλλο κανάλι και δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας...