ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Πλάκωσαν οι επενδυτές...

** Κύπριοι επενδυτές ετοιμάζονται, λέει, για απόβαση στο κανάλι του Κουρή. Το κανάλι Κοntra όπως άλλωστε και όλα τα άλλα έχει ανάγκη από ενέσεις ρευστότητας... Την ίδια ώρα ο επιχειρηματίας και μέτοχος του ΟΠΑΠ, Δημήτρης Μελισσανίδης συζητάει και με τον Δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας.
** Προς αναζήτηση ραδιοφωνικής συχνότητας ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης. Το ράδιο action24 θα είναι ενημερωτικό με έμφαση στα αθλητικά ενώ επικεφαλής (και αυτής) της προσπάθειας θα τεθεί ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας.
** Εμπλουτίζεται η δημοσιογραφική -κι όχι μόνο- ομάδα του Star. Στο κανάλι προσελήφθη νέα..  επικεφαλής, προερχόμενη από το Mega, για τα γραφικά του σταθμού. Eπίσης στο δυναμικό του καναλιού των Βαρδινογιάννηδων έχει προστεθεί κι ο έμπειρος Κώστας Καζακόπουλος, ικανότατος ρεπόρτερ και παλιός αρχισυντάκτης του Mega.