ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Ούτε ο Αλαφούζος τους αντέχει πλέον - Υπ' ατμόν Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου

Ο «ηττημένος» μιντιάρχης ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στον ραδιοσταθμό του ΣΚΑΪ

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος με την πορεία του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Η πτώση του σταθμού ο οποίος ήταν πρώτος σε ακροαματικότητα ως ενημερωτικός, έχει εκνευρίσει τον ιδιοκτήτη του, που σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές από τον Σεπτέμβριο και μετά.
Η ήττα από τον Real του Χατζηνικολάου, έχει στοιχίσει ιδιαίτερα στον Αλαφούζο δεδομένου ότι το ραδιοφωνο ήταν το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο με το οποίο ασχολήθηκε πριν από μια εικοσαετία. Στο επίκεντρο των αποφάσεων Αλαφούζου είναι η επαναφορά του σταθμού στην «έγκυρη πολιτική..
ενημέρωση» και η αλλαγή των προσωπων που μέχρι τώρα οι ακροατές έχουν ταυτίσει με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Αυτό σημαίνει ότι πρόσωπα που θεωρούνταν αμετακίνητα είτε θα απομακρυνθούν είτε θα αναζητήσουν άλλο ρόλο στο ραδιοσταθμό. Αν δεν απομακρυνθούν αυτό θα οφείλεται στην «αναγνώριση των υπηρεσιών» που έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στους υποστηρικτές -κυβερνητικούς και μη- των Μνημονίων.
 Επομένως από τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να αναμένουμε την απομάκρυνση ή περιθωριοποίηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου και Αρη Πορτοσάλτε με τον τελευταίο να χάνει και τη θέση του διευθυντή.
Στο ίδιο πλαίσιο αλλαγών και πέραν των νέων προσώπων που θα ενισχύσουν τον σταθμό θα υπάρξει αλλη μια σημαντικότατη αλλαγή που θα προκαλέσει έκπληξη δεδομένου οτι θα αφορά πρόσωπο στο οποίο έχει στηριχθεί στο παρελθόν ο Γιάννης Αλαφούζος και το οποίο περιέβαλε μέχρι σήμερα με  απόλυτη εμπιστοσύνη...
Εν αναμονή...
- πηγή: Παραπολιτικά