ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Απολύσεις χωρίς τέλος - Αποθρασύνθηκαν οι εργοδότες στη Sportday

Αποθρασύνθηκε η εργοδοσία στην εφημερίδα SPORTDAY που συνεχίζοντας την τακτική τρομοκράτησης των εργαζόμενων προχώρησε σε νέες απολυσεις. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα δεν δίστασε να απολύσει ακόμη και τον εργασιακό εκπρόσωπο των δημοσιογράφων, Mανώλη Παναγιωτόπουλο, μαζί με άλλους τρεις δημοσιογράφους.
Στην SPORTDAY απολύονται εργαζόμενοι οι οποίοι αρνούνται να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μείωση των αποδοχών τους ενώ ταυτόχρονα, οι απολύσεις λειτουργούν ως μέσο «παραδειγματισμού» των υπολοίπων. Έτσι οι εργοδότες επιδιώκουν να υπάρχουν εργαζόμενοι, οι οποίοι..
θα δουλεύουν με μισθούς πείνας φοβισμένοι από επικείμενη απόλυσή τους και για το λόγο αυτό πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε.
Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις, στις οποίες προχώρησε η ιδιοκτησία της εφημερίδας «SPORTDAY» και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί για την εφαρμογή της εργασιακής νομοθεσίας.