ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στο Θριάσιο νοσηλεύεται(;) φρουρούμενος ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Ο πρώην εκδότης «πουλάει» τρέλα και παρότι τον Ιούλιο καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια ακόμη δεν έχει μπει φυλακή

Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης για τον οποίο υπήρχε ένταλμα σύλληψης πέρασε χρόνια χωρίς να συλλαμβάνεται αφού το Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού δεν μπορούσε να τον εντοπίσει παρόλο που η οικία του βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό. Ο Ανδρουλιδάκης συνέχιζε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να συχνάζει στα πιο γνωστά εστιατόρια.
Όταν στις 30 Ιουλίου ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης καταδικάστηκε τελεσίδικα σε κάθειρξη πέντε χρόνων για υπεξαίρεση 4.200.000 ευρώ, ξεκίνησε ένα νέο σήριαλ. Έκτοτε νοσηλεύεται με διάφορες προφάσεις σε διαφορετικά νοσοκομεία χωρίς να μπαίνει φυλακή δείχνοντας πως κάποιοι έχουν τον τρόπο τους.
Τη μέρα που το δικαστήριο εκδίδει την απόφαση του ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποχωρεί από την αίθουσα για να συλληφθεί αργότερα την ίδια μέρα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού και οδηγείται στο Λαϊκό Νοσοκομείο επικαλούμενος καρδιολογικά προβλήματα. Δύο μέρες αργότερα και..αφού υποβάλλεται σε στεφανιογραφία του δίνεται εξιτήριο χωρίς να υπάρχει καρδιολογικό πρόβλημα.
Στις 3 Αυγούστου επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρεται στο Αιγινήτειο Ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί αποφαίνονται ότι δεν χρήζει νοσηλείας.
Στις 4 Αυγούστου επικαλείται τάσεις αυτοκτονίας και μεταφέρεται στο Αττικό νοσοκομείο και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Παρότι το Αιγινήτειο Νοσοκομείο αρμόδιο για ψυχιατρικά περιστατικά του έδωσε εξιτήριο κρίνοντας ότι δεν χρήζει νοσηλείας ο κ. Ανδρουλιδάκης νοσηλεύεται έκτοτε στο Θριάσιο φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς.
Εντύπωση προκαλεί η ευνοϊκή μεταχείριση την οποία τυγχάνει ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης σε αντιδιαστολή με αυτή της Βίκυς Σταμάτη, που ενώ δεν έχει καταδικαστεί και είναι μητέρα ενός παιδιού παραμένει προφυλακισμένη αφού η Δικαιοσύνη θεωρεί ότι το όποιο ψυχολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζει μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα από τη φυλακή.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Διοικητή του Θριάσιου Νοσοκομείου Άγγελο Λιόση μας επιβεβαίωσε ότι ο κ. Ανδρουλιδάκης νοσηλεύεται στη ψυχιατρική κλινική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με παραπεμπτικό ιδιώτη ψυχιάτρου. Ο ίδιος ενημερώθηκε από δημοσιογράφους στις 10 Αυγούστου για το συγκεκριμένο γεγονός και όπως μας είπε του έχει ζητηθεί αναλυτική ενημέρωση και ο φάκελος από την Εισαγγελία χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσει πότε θα πάρει εξιτήριο ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης.


- koutipandoras.gr