ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Κάποιοι στέλνουν τον Γιάννη Μιχελάκη στην Αγία Παρασκευή...


-Ποιοί δημοσιογράφοι παρακαλάνε για εκπομπές και θέσεις (αργόμισθων) συμβούλων στην ΕΡΤ;

- Ποια ονόματα ακούγονται για την προεδρία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης

Από την Συγγρού στην Αγία Παρασκευή ο Γιάννης Μιχελάκης; Εντονο παρασκήνιο έχει αναπτυχθεί γύρω από τη μη αξιοποίηση Μιχελάκη σε κάποιο κυβερνητικό πόστο ενώ οι φήμες για μεταφορά του στο Ινστιτούτο Καραμανλή δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Μια άλλη διαρροή όμως κάνει λόγο για άνοδο του Γ. Μιχελάκη στην Αγία Παρασκευή καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα της Συγγρού και εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμάρα, να «θάβεται» στο πόστο του προέδρου της ΕΡΤ. Κάποιοι αντιτείνουν ότι ο Μιχελάκης είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζουν την τηλεόραση και πως θα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Την ίδια ώρα πολλοί δημοσιογράφοι συνωστίζονται στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Και ο λόγος φυσικά δεν είναι η κάλυψη του ρεπορτάζ, αλλά...
η υποψηφιότητα για μια θέση στον ήλιο της ΕΡΤ! Οπως γράφει το enimerosi24 δημοσιογράφοι που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την κρατική τηλεόραση, είτε ως εκπομπάρχες είτε ως σύμβουλοι, δίνουν καθημερινά το παρών, πλευρίζοντας οποιονδήποτε πιστεύουν ότι μπορεί να τους ανοίξει ξανά την πόρτα στην Αγία Παρασκευή!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο δημοσιογράφων, που έκαναν δυναμικό comeback στη Συγγρού, από την επομένη κιόλας των εκλογών, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να πείσουν, προκειμένου να τους εμπιστευθεί η νέα κυβέρνηση μια θεσούλα στην κρατική τηλεόραση.
Ο ένας πιέζει αφόρητα για μια θέση συμβούλου στο νέο σχήμα και η άλλη, παρακαλάει για μια εκπομπούλα.

Y.Γ: (UPD)  Για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ ακούγονται πολλά ονόματα, Ανάμεσά τους και αυτά του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά, Μιχάλη Σφακιανάκη και των δημοσιογράφων Νίκου ΣίμουΓιάννη Βλαστάρη και Πάνου Κολιοπάνου.