ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Φεύγει από το Mega με προορισμό τον ΣΚΑΪ ο Παύλος Τσίμας;

Mετά τις δραστικές περικοπές ακολουθεί κύμα απολύσεων στο κανάλι της Μεσογείων

Ο δημοσιογράφος του Mega Παύλος Τσίμας εθεάθη την περασμένη εβδομάδα στο Νέο Φάληρο. Με δεδομένες τις εξελίξεις στο Mega και τις αποφάσεις για νέες περικοπές σε εκπομπές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η επίσκεψή του, με αιτία τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, άναψε τα σενάρια για τις πιθανές μετακινήσεις του καλοκαιριού.
Την ίδια ώρα η λήψη ομολογιακού δανείου έως και 15 εκατ. ευρώ αναδεικνύεται σε κρίσιμο βήμα για την επόμενη μέρα στο Mega. Στο κανάλι της Μεσογείων επικρατεί αναβρασμός μετά την εμφάνιση του σχεδίου ατομικής σύμβασης, η οποία καταργεί επιδόματα και πολυετίες. Και ενώ αναζητείται συμβιβαστική λύση με έτερο κείμενο ατομικής σύμβασης που παρουσίασε ομάδα δημοσιογράφων, πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι μετά τις εκλογές επίκειται συνολική αλλαγή στην ηγεσία του καναλιού. Η υπογραφή ατομικών συμβάσεων είναι το πρώτο βήμα περικοπών, καθώς ακολουθεί κύμα μαζικών απολύσεων.. στο κανάλι.


-πηγή:
Ματίνα Παπαχριστούδη / Ισοτιμία