ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απεργίες σε ΣΚΑΙ και «Μακεδονία» για τις απολύσεις

Το μπαράζ απολύσεων σε Μακεδονία και ΣΚΑΙ έφερε αντιδράσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις. Ετσι μετά την εκδικητική απόλυση επτά εργαζόμενων από τη Μακεδονική Εκτυπωτική, η ΕΣΗΕΜΘ κήρυξε προειδοποιητική απεργία στις εφημερίδες Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, που αρχίζει αύριο, Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 11.00 και λήγει το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 16.00.
Την ίδια ώρα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 2 Μαρτίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 3 Μαρτίου 2012 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα « SKAI.GR ».
Οι τρεις Ενώσεις ζητούν να ανακληθούν άμεσα οι εκδικητικές απολύσεις των Λάμπρου Παπαδογιάννη και Κώστα Οικονόμου, στις..οποίες προέβη η εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ», επειδή δεν υπνέκυψαν στις πιέσεις για υπογραφή έων ατομικών συμβάσεων.