ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Στήλη άλατος ο Γ. Παπαδόπουλος – Τετράδης!


Στήλη άλατος, τέλος
Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης

Αυτά γράφει Ο ΚΑΙΡΟΣ της Ελευθεροτυπίας σήμερα στην τελευταία σελίδα και προφανώς είναι ο «αποχαιρετισμός» του διευθυντή έκδοσης της εφημερίδας. Ως γνωστόν το απόγευμα της Κυριακής ο Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης ανακοίνωσε στους συντάκτες τη λύση της σύμβασής του με την «Ελευθεροτυπία». Την απόφαση έλαβε η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου και ο ίδιος την έμαθε την Παρασκευή από τον γενικός διευθυντή της Χ.Κ. Τεγόπουλος, Αντώνη Πολυκανδριώτη.
Πάντως το όνομα του Παπαδόπουλου υπήρχε και σήμερα (Δευτέρα 17/10/11) στην ταυτότητα της Ελευθεροτυπίας.
Ο Γ. Παπαδόπουλος δούλευε στην εφημερίδα από το 1983, διετέλεσε για χρόνια αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το..2007 ήταν διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας. Από το 1985 είχε την επιτυχημένη στήλη της τελευταίας σελίδας Ο ΚΑΙΡΟΣ.
Όπως γράφει το μπλογκ ekprosoposeleftherotypias ο Παπαδόπουλος - Τετράδης ευχαρίστησε τους συντάκτες για την πολυετή συνεργασία που είχε μαζί τους, κυρίως όμως για το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες, αν και δουλεύουν απλήρωτοι, βγάζουν την καλύτερη εφημερίδα.