ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Οι «κεραίες» του Μόσιαλου και οι «εκκρεμότητες» του Καλφαγιάννη

Eίναι γνωστό ότι ο Ηλίας Μόσιαλος θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ΕΡΤ με τις ευλογίες του Γιώργου Παπανδρέου. Ενα από τα ζητήματα είναι και ορισμένοι εκ των συνδικαλιστών που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής και διατυμπανίζουν ότι «θα φύγει νύχτα ο Μόσιαλος». Οι κεραίες του υπουργού Επικρατείας (τι κεραίες, πληροφοριοδότες δηλαδή) του είπαν τα νέα και αυτός αμέσως ζήτησε από τη διοίκηση τον φάκελο του αρχισυνδικαλιστή Καλφαγιάννη. Είναι γνωστό ότι ο εν λόγω συνδικαλιστής έχει εκκρεμή ζητήματα στη Δικαιοσύνη για ψευδείς δηλώσεις τις οποίες φέρεται να υπέγραφε προκειμένου να λαμβάνει επίδομα! Καλά πληροφορημένη πηγή μού είπε ότι όχι μόνο ζήτησε τον φάκελο ο κ. Μόσιαλος, αλλά μίλησε και με τον κ. Πεταλωτή και ζήτησε να μάθει γιατί έχει κολλήσει η υπόθεση η οποία βρίσκεται ήδη..στη Δικαιοσύνη!
Ο συνδικαλιστής όμως δεν έμεινε άπραγος. Μαθαίνουμε πως βγήκε στις ρούγες και ρίχνει τα βέλη του στον κ. Μόσιαλο αλλά μέσω τρίτων συνδικαλιστών φίλων του.
Το ενδιαφέρον όμως στην υπόθεση είναι ότι ο κ. Μόσιαλος ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου σχετικά και ο πρωθυπουργός, όπως έμαθα, του είπε να προχωρήσει.
-Φανούριος / Πρώτο Θέμα