ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Γιώργο θα φτιάξουν τα πράγματα...»


«Γιώργο προβλέπω ότι σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα» είπε βαθυστόχαστα ο γκουρού του ΓΑΠ. Ο Πρωθυπουργός που μόλις είχε τελειώσει την ανάγνωση του κυριακάτικου Τύπου αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να φτιάξουν τα πράγματα ΟΤΑΝ:
1. Ο ίδιος ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου έχει οικογενειακό αυθαίρετο μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στην Βραυρώνα δημιουργώντας μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα ενώ ενισχύει τα επιχειρήματα όσων κάνουν λόγο για άκρατη υποκρισία στην πολιτική ζωή του τόπου.

2.
Το άλλοτε καλό χαρτί του επιχειρηματία Μυτιληναίου, ο Γιώργος Σαμτσής της Endesa, υπηρετεί πλέον στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν το πρώην στέλεχος της Endesa Hellas θα συμβουλεύσει για απόφαση που αντίκειται στα συμφέροντα του πρώην εργοδότη του.

3. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας Κώστας Μητρόπουλος, προερχόμενος από τη Eurobank, ζήτησε κοντά του τραπεζικό στέλεχος της ίδιας τράπεζας που εργαζόταν και στην..εταιρεία Kantor (του Μητρόπουλου). Επίσης ο αδελφός του στελέχους αυτού κατέχει υψηλόβαθμη θέση στα Ελληνικά Πετρέλαια που συνδέονται με τη Eurobank και τον βασικό της μέτοχο, Σπύρο Λάτση. Και δικαίως αναρωτιέτει κάποιος: Αυτά δεν δημιουργούν συνθήκες σύγκρουσης συμφερόντων και πρόσβασης στελεχών ενός ομίλου, έστω εμμέσως, στα των αποκρατικοποιήσεων του ελληνικού Δημοσίου;

4. Γνωστός πανεπιστημιακός που επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού για να ανανεώσει το διαβατήριό του παραλίγο να κρατηθεί όταν ο αστυνομικός, ανοίγοντας τον υπολογιστή του, επικαλέστηκε εκκρεμείς αποφάσεις εις βάρος του από τη δράση του κατά της χούντας!..