ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Εν αναμονή εξελιξεων στο Alter μετά την υπαγωγή του στο άρθρο 99


Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε τελικά αποδεκτή την αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού Alter για την υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.
Τώρα πλέον το κανάλι του Μπουρναζίου θα έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τα χρέη του ενώ ως οικονομικός μεσολαβητής τοποθετήθηκε ο κ. Κουμής, ο οποίος και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Η απόφαση αυτή προστατεύει ουσιαστικά το κανάλι από τους πιστωτές του, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα προχωρήσει σε σημαντική αναδιάρθρωση της εταιρείας, ώστε να είναι βιώσιμη από εδώ και στο εξής. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η εφαρμογή του σχεδίου βιωσιμότητας του τηλεοπτικού σταθμού, που έχει κατατεθεί μαζί με την αίτηση για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Σε αυτό προβλέπεται η συμμετοχή του Argo Group, το οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο νέο μετοχικό σχήμα του καναλιού. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις...στον τηλεοπτικό σταθμό.
-Μέσα & Media / Χρ. Ξανθάκης / Κ. Ε.