ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Χατζηνικολάου πάει στο Mega ή το Mega στον Χατζηνικολάου;

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ALTER ΑΠΟ MEGA, ANT1, STAR, ΣΚΑΙ

Εντονη φημολογία υπάρχει τα τελευταία 24ωρα περί αποχώρησης του Νίκου Χατζηνικολάου από το Alter και επιστροφής του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Αφορμή για την αναζωπύρωση των σεναρίων είναι και το δείπνο του δημοσιογράφου με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής το περασμένο Σάββατο.
Από την άλλη υπάρχουν διαρροές περί πρότασης εξαγοράς του Alter -και εξ αιτίας των ανυπέρβλητων προβλημάτων που αντιμετωπίζει- από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, ANT1, Star, Σκάι, με επιχείρημα να διασωθεί η τηλεοπτική αγορά. Σύμφωνα με τις typologies στην Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας υπήρξε έντονη αντιπαράθεση για την τύχη του Alter.
Στην όποια πρόταση εξαγοράς λέγεται οτι αντέδρασε ο Γιώργος Κουρής που ζήτησε από τους μετόχους των τηλεοπτικών σταθμών “να σταματήσουν να....ασχολούνται με τα εσωτερικά του Alter”, λέγοντας πως αν ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια “θα κλείσει το κανάλι”.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στο Alter παραμένουν απλήρωτοι ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η 48ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί στο κανάλι από όλες τις Ενώσεις.