ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Ν. Κακλαμάνης: Λέει ψέματα ο Καμίνης για τον 9,84!«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 6.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ»


Πόλεμος ανάμεσα στον νυν και τον τέως δήμαρχο Αθηναίων ξέσπασε με αφορμή τις εξελίξεις και την εξαγγελλόμενη «εξυγίανση» στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84. Ο Νικήτας Κακλαμάνης νιώθοντας ότι θίγεται από τα όσα είπε ο Γ. Καμίνης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, διαψεύδει ότι «υπάρχει δημοσιογράφος που αμείβεται με 6.000 ευρώ μηνιαίως και διαμένει εκτός Αθηνών». Επίσης δηλώνει απερίφραστα –μέσω δελτίου τύπου- πως ο δήμαρχος «έχει βάλει πλώρη να διαλύσει τον πρώτο ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό». Ο τέως δήμαρχος επισημαίνει μάλιστα πως το κόστος του σταθμού δεν είναι 17 εκατ. ευρώ ή 12,5 εκατ. ευρώ όπως έχει δηλώσει εσχάτως ο Γ. Καμίνης, αλλά....9,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:
«Για τα όσα ανακριβή αναφέρει, το τελευταίο διάστημα, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σχετικά με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η τακτική του ψέματος και της προπαγάνδας έχει γίνει το βασικό πολιτικό όπλο του κ. Γ. Καμίνη.
Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο επιχείρησε να αποπροσανατολίσει, ώστε τα φώτα της δημοσιότητας να μη στραφούν στη διάλυση του «Αθήνα 9,84», υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει δημοσιογράφος που αμείβεται με 6.000 ευρώ μηνιαίως και διαμένει εκτός Αθηνών».
Ο κ. Καμίνης λέει ψέματα. Επικαλέστηκε το προσωπικό απόρρητο για να μη δώσει το όνομα του δημοσιογράφου. Συμφωνούμε. Υπάρχει όμως τρόπος να διασφαλιστεί το απόρρητο. Τον καλούμε να δώσει το όνομα σε τρεις δικηγόρους της αρεσκείας του, με τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν θα το κάνει γιατί τέτοιος δημοσιογράφος δεν υπάρχει.
Συνεχίζοντας την επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ο κ. Γ. Καμίνης έχει δώσει τις τελευταίες ημέρες διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τη λειτουργία του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84». Σε συνέντευξή του, πριν από 3 ημέρες, ανέφερε ότι το γενικότερο κόστος του ραδιοσταθμού είναι 17 εκ. ευρώ και μόλις χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο… κατέβασε το κόστος στα 12,5 εκ. ευρώ. Το συνολικό λειτουργικό κόστος του -για να μην εκτίθεται αδίκως ο κ. Καμίνης- είναι 9,5 εκ. ευρώ.
Απ’ ότι φαίνεται, μετά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο Δήμο της Αθήνας, ο κ. Καμίνης έχει βάλει πλώρη να διαλύσει τον πρώτο ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό».