ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Kι ο Κοτρώτσος στο διαδίκτυο / Σχέδια για beast FM από Κοπελούζο

Συνωστισμός στο Διαδίκτυο για τα ειδησεογραφικά portals και site.καθώς ως φαίνεται όλοι οι εκδότες εφημερίδων άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι το μέλλον (και της ενημέρωσης) είναι στο Ιντερνετ. Ετσι μετά το real.gr του Νίκου Χατζηνικολάου και «η ομάδα του Σεραφείμ Κοτρώτσου» είναι έτοιμη για το διαδίκτυο. Όπως προαναγγέλλει μέσα από την εφημερίδα του «από την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου η ομάδα των Αποκαλύψεων θα είναι καθημερινά μαζί σας στο www.apokalypseis.gr - την ιστοσελίδα που τολμά να γράφει τα πράγματα με το όνομά της».
Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή δεκάδες επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι (Eυαγγελάτος, Στάη κλπ) επενδύουν στο Ιντερνετ. Από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες το newsbeast.gr του Κοπελούζου που τυγχάνει τεράστιας διαφημιστικής προβολής και το... «τρέχει» η έμπειρη δημοσιογράφος Χρύσα Ταβουλάρη. Ο γιός του Δημήτρη Κοπελούζου Χρήστος έχει σχέδια και για ραδιοφωνικό σταθμό που θα ονομάζεται «beast radio» ή «beast FM».