ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιδράσεις για τον Κώστα Τσόκλη και τα περι βιασμού

Στο στόχαστρο των γυναικείων οργανώσεων και κυρίως της πιο δυναμικής, όπως είναι η «Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών», έχει μπει ο ζωγράφος Κώστας Τσόκλης.
Αφορμή για τη θύελλα έδωσαν οι δηλώσεις του ζωγράφου, που φιλοξένησε, σε επανάληψη, η κρατική ΝΕΤ στις 15/8 και συνέπεσαν με τη σύλληψη του 38χρονου βιαστή στην Κέρκυρα, που σόκαρε και προκάλεσε την κοινή γνώμη. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Θέλει να τη βιάσουν. Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η φύση τον σπρώχνει να "επιτεθεί". Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;» είπε ο πατέρας της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Μάγιας Τσόκλη.
Λίγες ημέρες αργότερα έγινε ο βιασμός και ο πνιγμός του ανήλικου κοριτσιού στην Τρίπολη, που επίσης συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το βίντεο φιλοξενείται στο http://isfentona.blogspot.com με πολύ καυστικά σχόλια... Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε.
Μ.ΠΙΝ.
Παρασκήνια / Ελευθεροτυπία