ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Δίωξη κατά του Ολυμπιακού από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα...


...για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το ματς με τον Βόλο


Πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετά τον αγώνα με τον Βόλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση για την δίωξη κατά του Ολυμπιακού:
«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη την 03-12-2023 για την 13η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.»

Ανακοινώθηκε και επισήμως η αποχή των διαιτητών

Πλέον, είναι και επίσημο: η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δεν θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου, όπως αρχικά είχε οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή.
Στη σχετική ανακοίνωση προέβη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.
Η απόφαση των διαιτητών για αποχή ελήφθη μετά και τα τελευταία περιστατικά απειλών και επιθέσεων σε διαιτητές και ειδικότερα εναντίον του Τάσου Παπαπέτρου (απειλές) και Ανδρέα Γκάμαρη (εμπρησμός στο κατάστημά) του.
«Ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες», αναφέρει η απόφαση.