ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Καζάνι που βράζει το Ραδιομέγαρο


Το θέμα με την ΕΡΤ2 παραμένει ανοιχτό και το ερώτημα δεν απαντάται πειστικά: Εχουν σκοπό να κλείσουν την ΕΡΤ2; Να καταργήσουν το κανάλι; Από την ΕΡΤ απαντούν όχι αλλά φαίνεται σαν να μασούν τα λόγια τους. 
Η Ενωση Εργαζομένων της ΕΡΤ προ ημερών έθεσε το ζήτημα με ανακοίνωσή της. Ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Χωρίς καμία απόφαση Δ.Σ., χωρίς καμία διαβούλευση, χωρίς απολύτως κανέναν διάλογο από 1.12.2023 ρίχνει μαύρο στο μέχρι πρότινος κανάλι του πολιτισμού, την ΕΡΤ2. Προφανώς και οι εργαζόμενοι δεν χρειάστηκε να ενημερωθούν για το τέλος της ΕΡΤ2. Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως οι συνάδελφοι που κατέχουν θέσεις ευθύνης στην προσπάθειά τους να είναι αρεστοί και χρήσιμοι δεν ένιωσαν καμία απολύτως ευαισθησία». Το μαύρο δεν έπεσε προφανώς χθες που ήταν 1η Δεκεμβρίου αλλά αυτό δεν λέει και κάτι.
Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια συστηματική υποβάθμιση της ΕΡΤ2. Διαρκώς της αφαιρούν προγράμματα. Από τη Δευτέρα οι παιδικές εκπομπές που μετέδιδε κάθε πρωί η ΕΡΤ2, μεταφέρονται στην ίδια ζώνη στην ΕΡΤ3. Και δεν είναι μόνο τα παιδικά προγράμματα, είναι κι άλλα, οι περισσότερες εκπομπές της ΕΡΤ2 είτε σταμάτησαν είτε άλλαξαν κανάλι. (περισσότερα στην ΕφΣυν ΕΔΩ)