ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ποιος κέρδισε;


Με μικρή διαφορά σε απόλυτους αριθμούς, αλλά σαφή, προηγήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι «Πρωταγωνιστές» (ALPHA), έναντι του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω» (ΑΝΤ1) χθες το βράδυ στη μεταμεσονύχτια ζώνη της ενημέρωσης.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενούσε στην εκπομπή του τους συγγενείς του 17χρόνου Χρήστου που σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού στη Θήβα πριν έναν μήνα περίπου όταν δεν σταμάτησε σε έλεγχο…
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο στούντιο της εκπομπής του τον ηθοποιό Κώστα Κόκλα σε μια συνέντευξη πορτραίτο στην οποία μίλησαν φίλοι και συνεργάτες του καλλιτέχνη.
Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν υπέρ του Σταύρου Θεοδωράκη που προηγήθηκε με 240.000 τηλεθεατές εκ των οποίων οι 97.000 ήταν δυναμικό κοινό (18-54). Ακολούθησε στη δεύτερη θέση, αλλά πολύ κοντά ο Νίκος Χατζηνικολάου με 232.000 τηλεθεατές από τους οποίους οι 93.500 ανήκαν στο δυναμικό κοινό.