ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Στον Σπύρο Ραπανάκη η επικοινωνία της Νέας Αριστεράς


Ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας Αυγή, Σπύρος Ραπανάκης, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τα θέματα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας για τη «Νέα Αριστερά, σύμφωνα με το BigMouth του powergame. Ο Ραπανάκης αποτελεί πρόσωπο εμπιστοσύνης για τους 11, και είχε δεχτεί τα πυρά του Παύλου Πολάκη το διάστημα που ήταν διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας. Να σημειωθεί πως την επομένη της εκλογής Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Αυγής. 
Σε δηλώσεις του τότε ο Ραπανάκης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη».
Ενα άλλο όνομα που ακούγεται για τη στελέχωση του επικοινωνιακού επιτελείου της «Νέας Αριστεράς» είναι και αυτό του δημοσιογράφου Ανδρέα Μπελεγρή που ήταν στο πλευρό της Εφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.