ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Tα «λιοντάρια του Χίου...


...και οι «πατριωτικές εφημερίδες»

Μέσα στην κατήφεια για την ακροδεξιά επέλαση στη Βουλή, υπάρχουν και ευχάριστα: ότι διαλύθηκαν στην κάλπη άλλα ακροδεξιά μοσχεύματα που ήθελαν να μπολιάσουν το Κοινοβούλιο με τις «πατριωτικές» τους ιδέες. Συνασπισμένοι και μη ακραίοι, νοσταλγοί των τανκς που επιθυμούσαν να τα στείλουν στην… ενημέρωση, ουρανοκατέβατοι που καβάλησαν το κύμα τού αντιεβολιασμού και προσπάθησαν να κεφαλαιοποιήσουν πολιτικά τη δράση τους κατά της υγείας της κοινωνίας, μαχητικοί ρατσιστές και άλλα αποκαΐδια των εκλογικών αποτελεσμάτων της 25ης Ιουνίου –αλλά και της 21ης Μαΐου– συνετρίβησαν και ξαναμπαίνουν στους ιδεολογικούς τους στρατώνες.
Βέβαια, άλλοι πατριώτες ζουν την απόλυτη ευτυχία τους και οι ιδεολογικοί τους εκπρόσωποι στον Τύπο δείχνουν τη χαρά τους. Το Μακελειό υμνεί σε τίτλο με ποδοσφαιρικό πνεύμα «Τα λιοντάρια» τής ακροδεξιάς που μπήκαν στη Βουλή, αθροίζοντας τα ποσοστά τριών κομμάτων της, και η Ελεύθερη Ώρα –που είχε παίξει φουλ Εμφιετζόγλου και τον συνασπισμό του προεκλογικά– κάνει λογοπαίγνιο στον βασικό τίτλο: «Πάρτυ με τη Σπάρτη».
Θυμίζουμε ότι η Ελεύθερη Ώρα συστήνεται στο λογότυπό της ως «Η αληθινή πατριωτική εφημερίδα» και το Μακελειό τού (Σπαρτιάτη) Στέφανου Χίου ως «Η ακηδεμόνευτη ορθόδοξη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων».
 - από το HardDog


*** Και ας μην ξεχνάμε και την εφημερίδα της... Νίκης που δεν είναι άλλη από το αθλητικό φύλλο Sporttime.