ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ξάφνιασε η επιλογή του Νίκου Χατζηνικολάου...


Ξάφνιασε η επιλογή του Νίκου Χατζηνικολάου να συμπεριλάβει στην κατά τα άλλα σοβαρή τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίασε προχθές τα αποτελέσματα των εκλογών, στον ΑΝΤ1, μια απροκάλυπτα σεξιστική και καθόλου χιουμοριστική «μίμηση» της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Ασφαλώς δεν έβγαζαν κανένα γέλιο οι επαναλαμβανόμενες κραυγές του κ. Ζαχαράτου για το ότι «δεν ολοκλήρωσε» και ότι «δεν την αφήνουν να ολοκληρώσει» ούτε καταλάβαινε κανείς τι είδους χιούμορ ήταν αυτό και ποια σχέση είχε με το πρόσωπο και την ιδιότητα της κομματικής εκπροσώπου. Στο ίδιο σεξιστικό παραλήρημα περιλαμβάνονταν χυδαιότητες και για άλλες γυναίκες-στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τη Σία Αναγνωστοπούλου, την Τασία Χριστοδουλοπούλου και τη Βασιλική Κατριβάνου.

Η κυρία Τσαπανίδου, που βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο στούντιο, διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι της έστειλαν μήνυμα «για το περίφημο βίντεο του κυρίου, το κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε βέβαια απόλυτα δίκιο. Αλλά αντί να προσπαθήσει να τα μαζέψει κάπως ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκείνος επέμενε ότι επρόκειτο για χιούμορ: «Ε, όχι, είστε υπερβολική, έχω δεχθεί κι εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, επί δεκαετίες, άγρια σάτιρα, και από τον Μητσικώστα».

Ειλικρινά δεν θυμάμαι τον Μητσικώστα να μιμείται πώς κάνει ο Χατζηνικολάου όταν δεν μπορεί να ολοκληρώσει ή να μπλέκει τη στίξη με τη στύση του, αλλά με τις χθεσινές του δικαιολογίες δεν έπεισε κανέναν. Και σίγουρα δεν θυμάμαι ποτέ να έχει ο ίδιος ζητήσει τη βοήθεια του κ. Ζαχαράτου για να διακωμωδήσει με παρόμοιο τρόπο άλλους εκπροσώπους Τύπου κομμάτων, λ.χ. τον κ. Πέτσα ή τον κ. Σκέρτσο.

- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου υπό τον τίτλο "Πώς έγινε Μάρκος Σεφερλής ο Νίκος Χατζηνικολάου", που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)