ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ψηφίζετε;


Ψηφίζετε; Τι ερώτηση. Βεβαίως και ψηφίζουμε. Τι είμαστε, αναρχικοί; Ζαμανφουτίστες; Δεν ντρέπονται αυτοί. Δεν σέβονται τη δημοκρατία. Εμείς τη σεβόμαστε γι αυτό ψηφίζουμε τα Αδέρφια (μας) της Ιταλίας (FdI), την Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), τους Σουηδούς Δημοκράτες, το Vox στην Ισπανία, την παλιά αγαπημένη Μαρι Λεπέν στη Γαλλία, τον αφοσιωμένο φίλο μας τον Ορμπαν στην Ουγγαρία και το φιλαράκι του βέβαια τον Μοραβιέτσκι στην Πολωνία. Αμέ, εμείς τους ψηφίσαμε. Ετσι είναι η κοινοβουλευτική δημοκρατία και να μη ξεχνάμε βέβαια Αυστρία, Φινλανδία, Εστονία, και προσεχώς - παραμείνετε στο ακουστικό ή ακόμα καλύτερα στις οθόνες σας - Ρουμανία, Συμμαχία για την Ενωση Ρουμάνων (AUR).

Εδώ ας μας επιτραπεί να εκφράσουμε και την εθνική συγκίνηση μας, μέρα που είναι, για τους Σπαρτιάτες μας που εμείς τους βάλαμε στη βουλή (ο Κασιδιάρης κωλυόταν γαρ, αλλά το λύσαμε αυτό) να πολεμάνε δίπλα στους Μακεδονομάχους μας, τους χριστιανούς της Νίκης μας (σιγά μη ψηφίζαμε Μουσουλμάνους ή άθεους) και φυσικά τον Κούλη μας που ακόμα τον εκπαιδεύουμε βέβαια, αλλά να το πούμε, ο μπαγάσας μαθαίνει πολύ γρήγορα. Φτου να μην τον ματιάσουμε.

Ολους και όλες αυτές, εμείς τους ψηφίσαμε και σημειωτέον, μιλάμε εδώ μόνο για την Ευρώπη για να μη πλατειάζουμε. Ετσι είναι η κοινοβουλευτική δημοκρατία και σ' όποιον αρέσει. Σ' όποιον δεν αρέσει ας πάει στη Κούβα, στη Βενεζουέλα κι άμα δεν θέλουν να φύγουν, θα τους στείλουμε εμείς και καλά τσακίδια.

Τι είπατε; Ακροδεξιά, νεο και παλαιο ναζί, φασίστες και φασιστόφιλοι; Ψηφίζουμε ή δεν ψηφίζουμε; Ψηφίζουμε, Εχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία ή δεν έχουμε; Εχουμε. Μη ξεχνάτε ότι και το ΚΚΕ χωράει στη βουλή μας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλά σπρώχνονται λίγο, αλλά χωράνε. Δημοκρατία γαρ.

Πάντως εμείς συνεχίζουμε. Και φράχτες θα φτιάξουμε στα σύνορα μας και γυναικόπαιδα θα αφήσουμε να πνίγονται στη Μεσόγειο ή τέλος πάντων αν δεν πνίγονται μόνοι τους θα τους βοηθάμε εμείς. Πώς αλλιώς να το πούμε; Δεν γουστάρουμε φτωχούς αφρικανο-συριο-αφγανο- πακιστανο-μπαγκλαντεσιανούς στην Ευρώπη. Τελεία. Τι δεν καταλαβαίνετε; Εχουμε τους δικούς μας φτωχούς στην Ευρώπη. Θα ρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα δηλαδή;

Εν κατακλείδι - α ρε φίλε Μπαμπινιώτη, αν αποφασίσεις να κατέβεις κι εσύ σε εκλογές, σε ψηφίζουμε αβλεπτί - νενικήκαμεν.

Αλέξης Κροκιδάς, κοινωνιολόγος