ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Γαλάζια στελέχη σε… αναμμένα κάρβουνα


Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά λεπτά μετά την ιστορική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας για να αρχίσει η ακατάσχετη ονοματολογία με τους υποψήφιους για θέση στο νέο υπουργικό συμβούλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ήδη προεκλογικά ο πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει σημαντικές αλλαγές και μετακινήσεις, γεμίζοντας με αγωνία αρκετά «σημαίνοντα στελέχη» της Δεξιάς παράταξης.
Μέσα σε αυτή την παρέλαση ονομάτων, όμως, υπάρχουν αρκετοί που, παρότι υπήρξαν προβεβλημένα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης και αρκετά κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, δεν έχουν δει ούτε έχουν ακούσει τα ονόματά τους μέχρι στιγμής.
Εάν τα τηλέφωνά τους έχουν χτυπήσει παραμένει άγνωστο, όμως αξίζει να αναφέρουμε μερικά ονόματα που βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Αναμφίβολα οι πιο ηχηρές απουσίες από την ονοματολογία είναι εκείνες των Θάνου Πλεύρη και Στέλιου Πέτσα, πρόσωπα – πρωταγωνιστές της περιόδου της πανδημίας.
Κοντά σε αυτούς, όμως, υπάρχουν ονόματα όπως οι Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Άγγελος Συρίγος, Μίνα Γκάγκα, Σίμος Κεδίκογλου κ.α.
Τις τελικές απαντήσεις (καθώς εκκρεμούν και αρκετές θέσεις υφυπουργών και αναπληρωτών κλπ κλπ) θα τις πάρουμε στις 5 μ.μ. που θα ανακοινωθεί η νέα κυβέρνηση.
- από efsyn.gr