ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Στα σκαριά ένα ακόμη μεγάλο deal στα μίντια


Τι γίνεται με την εξαγορά(;) του «Πρώτου Θέματος»

Tο τελευταίο διάστημα στην μιντιακή πιάτσα υπήρξε έντονη φημολογία αλλά και πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για εξαγορές ΜΜΕ (εφημερίδων και σάιτ). Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο σχετικά με εξαγορά του «Πρώτου Θέματος» (εφημερίδας και σάιτ) από τους επιχειρηματίες Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Υπήρξαν διαρροές και για το iefimerida.gr που μάλλον δεν είχαν αντίκρυσμα. 
Επίσης έγινε λόγος και για πρόταση στον Θέμη Αλαφούζο για την «Καθημερινή». 
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη παρά το προχωρημένο των συζητήσεων και αυτό ίσως διότι μετά τις διαρροές οι ενδιαφερόμενοι «μαζεύτηκαν» και στεγανοποίησαν τη ροή πληροφοριών. 
Πάντως σχετικά με το «Πρώτο Θέμα» λέγεται ότι υπήρξε μια πρώτη εμπλοκή στο θέμα του μάνατζμεντ, για το ποιος θα διαχειρίζεται εφημερίδα και σάιτ και για πόσο διάστημα -μετά την όποια συμφωνία.
Πάντως όπως γράφει το BigMouth του powergame, ακόμη ένα μεγάλο deal (που θα προκαλέσει σεισμό) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη (αν δεν έχει ήδη τελειώσει) στον θαυμαστό χώρο των media.