ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ο Βασίλης Σκουντής πέρασε από τον άλλη πλευρά του πλάνου...


...και έμεινε έκπληκτος...


Ο Βασίλης Σκουντής –δημοσιογράφος εκλεκτός, αγαπητός άξιος, με «βαριά ένσημα» στον κλάδο και τώρα πολιτευτής– πέρασε από την άλλη πλευρά τού τηλεοπτικού πλάνου. Από την πλευρά τού ερωτώμενου, αφήνοντας εκείνη του ερωτώντος. Και όταν βρέθηκε μέσα σε κλοιό μικροφώνων που έτειναν μπροστά του άλλοι δημοσιογράφοι «έμεινε κατάπληκτος» και «ένιωσε αμηχανία» όπως ο ίδιος αναφέρει. «Αντιλαμβάνεσαι πόση πίεση βάζεις εσύ εδώ και σαράντα χρόνια κάθε φορά που τείνεις ένα μικρόφωνο στη... μούρη αθλητών, προπονητών κ.ά.» γράφει.
 Φυσικά, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει ότι μετά το χρίσμα του υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο και αυτήν τη φωτογραφική εικόνα που συνοδεύει τούτο το κείμενο, δεν μπορεί παρά να «συνειδητοποιείς ακόμη περισσότερο το μέγεθος της ευθύνης που ανέλαβες απέναντι στον τόπο σου, απέναντι σε όλους όσοι σε εμπιστεύθηκαν με την πρόταση τους, απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θα σε ψηφίσουν και απέναντι στον εαυτό σου όντας υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο».
- από το Harddog