ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ελα απόψε στου Θωμά


Μία νέα εκπομπή ξεκινά αύριο στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μια εκπομπή που θα αφηγείται ξεχωριστές ιστορίες με πολύ μουσική και συναίσθημα. Το "Έλα απόψε στου Θωμά" δεν είναι απλά ένα ιστορικό ή αθλητικό ντοκιμαντέρ, είναι μία ραδιοφωνική περιπέτεια για όλα όσα ζήσαμε, όσα ακούσαμε και όσα θα θέλαμε να γευτούμε.
Στα ραδιοφωνικά επεισόδια της εκπομπής θα ξετυλίγονται προπολεμικές αλλά και μεταπολεμικές ιστορίες, ιστορίες από άσσους των γηπέδων, κινηματογραφικούς αστέρες και λαϊκά είδωλα περασμένων δεκαετιών, όλα πάνω στον καμβά της μνήμης και της γλυκιάς αναπόλησης.
Απρόσμενες συναντήσεις και θεματικές, άνθρωποι που μέχρι σήμερα δεν μίλησαν ποτέ στο ραδιόφωνο, ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στις λαϊκές γειτονιές, στα προσφυγικά και εργατικά σπίτια, καθώς ένα ταξίμι ακούγεται από ένα ανοιχτό παντζούρι.
Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο "Στον σταθμό του Μονάχου", παίρνει το νυχτερινό "Ακρόπολις Εξπρές" και και ταξιδεύει ως το Μόναχο της Γερμανίας για να συναντήσει τον Αντώνη, τον Έλληνα, τον ταξιτζή και άλλους υπέροχους ανθρώπους.
Ιδέα, κείμενα, παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης