ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Mε τη Ζέφη Δημαδάμα!


Την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α' Αθήνας στις επόμενες εκλογές, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στο Facebook η βουλευτής της Τρικούπη, Ζέφη Δημαδάμα. Η ανάρτηση της Ζέφης Δημαδάμα:
«Δεν θα είμαι υποψήφια βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Δεν κάνω πίσω, παραμένω στρατιώτης της παράταξής μας.
Έχω δώσει σε δύσκολους καιρούς πολλές μάχες και θα συνεχίσω να τις δίνω για το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα.
Η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες -περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες- ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους (δεν έχω ούτε θέλω να έχω χορηγούς).
Αφορά μόνο τους πλούσιους ή τους γόνους, τα παιδιά πολιτικών που κρατούν την "παράδοση" με το επίθετό τους, τους καρεκλοκενταύρους ή τους υποψήφιους του κομματικού σωλήνα.
Όχι τους επιστήμονες, όχι τους ανθρώπους της κοινωνίας...
Δεν σταμάτησα να δουλεύω στο πανεπιστήμιο για να ασχοληθώ στο κομματικό επιτελείο ακόμη και όταν ήμουν αναπληρώτρια εκπρόσωπος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Γιατί η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, γιατί χρειάζεται αρχή μέση τέλος. Δυο θητείες είναι αρκετές...
Είμαι δυναμικά εδώ. Έχω δυνατότητα και ρόλο να προσφέρω στην κοινωνία και από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα που με εμπιστεύτηκαν όλα τα μέλη του για τη θέση της Αντιπρόεδρου Γυναικών και από την Προεδρία της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας Αθήνας και φυσικά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από το ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησα και υπηρετώ όταν πολλοί ήταν απόντες ή απούσες στα δύσκολα.
Το ποσοστό του 2019 δηλαδή το 8, 1% ήταν ΑΘΛΟΣ όταν παραλάβαμε ένα “ρημαγμένο” κόμμα. Και τώρα με αρχηγό τον Ν. Ανδρουλάκη θα ξαναδώσουμε όλοι και όλες μαζί αγώνες για ακόμη ψηλότερα και ψηλότερα!
Ψηλότερα για το Κίνημά μας, το ΠΑΣΟΚ το κίνημα σοσιαλισμού του Ανδρέα Παπανδρέου για την Ελλάδα και τους πολίτες. Είμαι δυναμικά εδώ.
Η απίστευτη στήριξη ολων μου είναι απαραίτητη και μου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα να προχωράμε, μαζι, με ευθύνη, εντιμότητα, πάθος και όραμα».