ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Documento: "Υπό παρακολούθηση Ντόρα, Αλεξία, Κώστας Μπακογιάννης"


Συνέχεια στο σκάνδαλο των υποκλοπών δίνει η εφημερίδα Documento, με νέα δημοσιεύματα. Ειδικότερα, αυτή την Κυριακή σε δημοσίευμα που υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης, αναφέρεται πως το σύνολο της οικογένειας Μπακογιάννη βρισκόταν υπό παρακολούθηση μέσω του συστήματος Predator.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση του Documento, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εδώ και καιρό η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιος της και δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης καθώς και η κόρη της Αλεξία Μπακογιάννη ήταν παγιδευμένοι με το κακόβουλο λογισμικό.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η οικογένεια Μπακογιάννη προτού πιστοποιήσει την παρακολούθηση με την έρευνα στο κινητό είχε αντιληφθεί ότι υπάρχει παρακολούθηση όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε ένα μέλος της και δήλωσε ότι γνωρίζει περιεχόμενο συνομιλίας που είχε γίνει με τον Κώστα Βαξεβάνη.
Πρόσωπα κοντά στην Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με το Documento, σχολιάζουν ότι «η Ντόρα δεν πιστεύει ή ίσως δεν θέλει να πιστεύει ότι ο Κυριάκος είχε σχέση με την παρακολούθηση ή γνώριζε κάτι. Περιμένει απλώς να βρεθεί άκρη σε αυτή την υπόθεση».